Scanare carte

  • PDF


Scanare Carte ClujDe ce sa aleg la Alfasoft Cluj pentru a scana?

Scanare carte DIRECT in PDF, DOC(Editabil), JPG, TIF, full color, fara curbura sau distorsiuni!

In prezent, exista o mare nevoie de a scana carti din numeroase motive. Haideti sa le enumeram:

Pentru a putea distribui o carte la mai multe persoane, FARA A PLATI VREUN COST. Daca aveti o carte care vreti sa o distribuiti la 20 de persoane, cea mai buna varianta este sa o scanati. 

Pentru a extrage continutul din carte. DA! Veniti cu o carte, iar la Alfasoft va transformam cartea in format Word EDITABIL! Asa ca veti putea accesa continutul ei, edita, adauga sau sterge. De asemenea, puteti sa faceti cartea in format PDF, asa ca va va fi usor sa o trimiteti pe mail sau sa o accesati de oriunde.

Economie de spatiu! Imaginati-va toata biblioteca dumneavoastra personala, sau profesionala, intr-un singur director pe un laptop sau o tableta. Da! Este posibil si chiar foarte usor la noi! 

Cautare ca si pe google! Sa zicem ca aveti 25 de carti despre ingerie si doriti sa cautati informatii despre modul de functionare a rotilor dintate, pur si simplu scrieti in calculator "roti dintate", iar el va cauta automat prin mii de pagini in cateva secunde. Aici e vorba de foarte mult timp economisit. 

Prezervare in timp! Poate ca pentru oamenii obisnuiti acest lucru nu inseamna mult, dar pentru o biblioteca sau institutie cu siguranta va insemna totul. Imaginati-va ca aveti informatii importante in carti, in cazul unei calamitati, cartile se vor pierde, dar informatia daca este pastrata in format digital, poate fi usor pastrata undeva in siguranta. 


Ce echipament folositi pentru serviciul de scanare carte la Alfasoft Cluj?

Aici se face diferenta, intre Alfasoft si orice alt copycenter din Europa. Alfasoft, este SINGURUL COPYCENTER DIN EUROPA, care detine un scanner de carti automat. 

Ce se intampla in alte copycentere?

Cartea este trantita pe un scanner normal, indoita, paginile deja desprinse se vor rupe, iar cartea se va intoarce mai indoita si cu mai putine pagini. 
Imaginea va avea o curbura intunecata in mijoc, iar paginile vor iesi indoite, textul va fi curbat. 
In jurul imaginii vor fi fel de fel de forme si parti intunecate, iar toate aceste lucruri vor contribui la o singura concluzie: Nu veti putea extrage continutul din ea, nu veti putea cauta prin ea, nu veti putea distribui, pentru ca imaginea va fi greu citibila, deci nu va avea nici un sens prezervarea. Ce ati rezolvat? Absolut nici unul dintre lucrurile care le-am punctat mai sus.

Ce se intampla la Alfasoft?

In primul rand, cartea se plaseaza pe un echipament specializat pentru scanare de carte, asta inseamna ca el a fost construit exact pentru scopul acesta si face numai acest lucru tot timpul.
Cartea nu este deschisa decat la maxim 45-60 de grade, deci NU ESTE NEVOIE SA FIE DESCHISA COMPLET.
Imaginea rezultata NU va avea curbura, NU va avea parti intunecate, textul va fi perfect drept, fundalul va fi uniform.
Dar calitatea? Pana la 300 DPI Full color, o rezolutie la care si cele mai mici detalii se observa. Text curat, ascutit, imagini clare, pline de culoare, exact cum le aveti in carte.
Dupa scanarea cartii, puteti opta GRATIS pentru extragerea continutului, sau adaptare intr-un anumit format de fisier pe care il doriti.

Pe ce tipuri de fisiere puteti pune o carte?

Vom enumera cateva din formatele de scanare carte care le putem produce la Alfasoft Cluj:

  • Formatele de imagine: JPG, TIFF, BMP, PNG
  • Formatele de documente: PDF, DOC, RTF, TXT


Cum arata o scanare?

Aveti aici cateva din scanarile facute cu Scan Robot SR301 la Alfasoft in ClujScanare Carte 1 Scanare Carte 2 Scanare Carte 3
Scanare Carte 4 Scanare Carte 5


Preturi

Pentru preturi, consultati pagina de preturi la pret scanare carte.


Recomandari pagini

Scanare Cluj


TAGS: Scanare, Scanare Carte, Carte Scanare, Scanare Cluj, Scanare Carte Cluj, Carti, Carte Veche, Carti vechi, Manual, Manuale, Dictionar, Album, Documente legate, Portofoliu, groasa, groase, subtire, subtiri, tehnic, tehnica, digitizare, digitalizare, digital, format, ebook, Epub, PDF, JPG, TIFF, DOC, OCR, citire, continut, detectare, text, recunoastere, copiere, copie, calculator, computer, pc, windows

CAUTARI: Scanare, Scanare Carte, Carte Scanare, Epub, PDF, JPG, TIFF, DOC, OCR, citire, continut, detectare, text, recunoastere, copiere, copie, calculator, computer, pc, windows Album, Documente legate, Portofoliu, groasa, groase, subtire, subtiri, tehnic, tehnica, digitizare, digitalizare, digital, format, Scanare Cluj, Scanare Carte Cluj, Carti, Carte Veche, Carti vechi, Manual, Manuale, Dictionar, ebook

5.0 1