Servicii

Xeroxare Dosar de Proiect

 • PDF

Xeroxare - Dosare de planse si proiecte

La Alfasoft va oferim servicii complete de Xeroxare a Dosarelor de Planse, a proiectelor europene, proiecte minimis sau orice alt fel de documente indosariate. Indiferent ca este vorba de dosare despre Fonduri Europene, dosare de Proiect Arhitectural, dumneavoastra veniti cu dosarele la noi, iar noi IN TIMP RECORD (si nu glumim aici), va producem cate exemplare este nevoie perfect identice cu dosarele dumneavoastra. Asta inseamna, documentele in aceeasi ordine, puse perfect in dosare care sa corespunda in totalitate cu originalele.


Ce experienta aveti?

Pana acum, de 20 de ani de cand activam, am xeroxat mii de dosare si proiecte. Au fost cazuri in care am stat peste program, iar in functie de urgenta si dimensiune a lucrarii acest lucru se poate negocia.

Cateva exemple de tipuri de lucrari pe care le-am executat:

 • Dosar Proiect European
 • Dosar cu Planse - Proiect Arhitectura
 • Dosar pentru fonduri Minimis
 • Dosar pentru obtinere Autorizate de Constructie
 • Dosar pentru Participare la Licitatie
 • Dosar constructie sau modernizare de Drumuri


Ce trebuie sa fac?

Haideti cu dosarele la adresa noastra - Cluj-Napoca, str. Piata Cipariu nr.15, spuneti in cate exemplare veti dori dosarul iar noi ne ocupam de restul! Nu aveti absolut nici o grija, pentru ca nu se va pierde nimic, iar totul va fi returnat in ordinea in care le-ati adus.


Cum si unde va contactez?

Adresa noastra este: str. Piata Cipariu nr.15, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-414641, 0264-414642
E-Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Orar: Luni-Vineri : 08-18

Dosar Xerox Plansa Arhitectura
5.0 1

Printare Lucare de Licenta / Doctorat in Cluj

 • PDF

lucrare diploma licenta2

Listari de Licente / Doctorat in Cluj

Printare de Lucrare de Licenta sau Doctorat, 2 Tipuri de Hartie. Anul este 2015, luna este iunie si deja au inceput predarile de licenta! Coperta groasa, textul de 12, Times New Roman, limitari si restrictii peste restrictii! La Alfasoft nu trebuie sa iti faci probleme, te rezolvam cu toate!

La Alfasoft iti poti printa Lucrarea de Licenta sau Doctorat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vii la noi cu fisierul pe stick, CD, internet, etc. iar noi in maxim 24 de ore iti printam licenta intr-un timp foarte scurt..PENTRU SEZONUL 2015, MAI-IUNIE NU EXECUTAM COPERTARE. PRETURILE DE PE SITE IN SCHIMB LE PUTETI LUA CA REFERINTA PENTRU LEGATORIILE DIN CLUJ.

Lucrare de Licenta si Doctorat

Pentru lucrarea de diploma ai de ales intre 2 tipuri de hartie de printare:

 • Hartie de 80gsm - Economic
 • Hartie de 90gsm - PremiumUnde ne gasesti?

Alfasoft se afla in Cluj-Napoca, str. Piata Cipariu nr.15 (Coltul dintre str. Andrei Muresanu si Bulevardul Nicolae Titulescu), dar ne gasesti si la tel: 0264-414641 sau pe mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itReguli la universitati

Universitatea Babes-Bolyai: Tipul de coperta recomandat in cadrul Universitatii Babes-Bolyai pentru proiectul de diploma este cel clasic cu legare prin lipire. Fontul folosit trebuie sa aiba marimea 12 si tipul sa fie "Times New Roman". Formatul de pagina trebuie sa fie obligatoriu A4. In general se recomanda ca numarul de pagini sa fie minim 50. De asemenea este foarte recomandata folosirea de diacritice. Daca ti-ai redactat deja licenta fara diacritice, poti sa adaugi automat diacritice folosind acest site. Recomandarile si sfaturile date de noi nu putem garanta ca s-au pastrat sau se aplica neaparat la facultatea ta, dar reprezinta cu siguranta un reper.

Universitatea Tehnica: Legarea lucrarilor de licente la Universitatea Tehnica se face obligatoriu prin traditie folosind Coperta Clasica cu Sine.

Universitatea de Medicina si Farmaceutica: Numarul recomandat de pagini pentru proiecte de licenta este intre 60 - 100 pagini. Spatierea dintre randuri este de 1,5. Marginile - Stanga 2,5 cm - Dreapta 2cm - Sus 2cm - Jos 2cm. Alinierea paragrafelor trebuie sa fie justified, iar indentarea de 1,5cm. Fontul trebuie sa fie Times New Roman sau Arial, cu marimea 12. Figurile si tabelele trebuie sa fie numerotate in ordinea aparitiei.

Lucrare de licenta doctorat


Calculeaza Pretul Lucrarii tale

Nr. Pagini Alb-Negru
Nr. Pagini Color

Tip Lucrare      Licenta                Doctorat
Tip Hartie      80g Standard      90g Premium
Tip Coperta      Clasica(Piele)     Spirala     Lucioasa

Titlu scris pe cotor (5 RON)  
Buzunar la spate (3 RON)  

TOTAL:   0.00 RONCum se face Designul la Coperta Printabila?


Fundalul pentru coperta ar fi preferabil sa fie alb, mai ales pentru lucrari de licenta sau doctorat. Dimensiunea desenului este SRA3 (45x32cm)Va uram succes in proiectul dumneavoastra de licenta, disertatie, doctorat, indiferent care ar fi acela si va asteptam la Alfasoft!Alfasoft Cluj Published: Mai 25, 2012 30% Reducere la lucrarea de licenta sau doctorat in perioada Mai-Iulie 2013 5 1 reviews


Keywords: Listari licente Cluj

Foto Cluj | Printare Poze / Fotografii Digitale | Alfasoft

 • PDF
foto digital cluj

Fotografii digitale instant!


Nu astepta zile intregi pentru fotografiile tale!

La Alfasoft Cluj printam fotografii digitale instant! Vii cu stickul, pleci cu pozele. E atat de simplu!


Calitate Laser!

Toate fotografiile dumneavoastra se vor printa instant cu ajutorul tehnologiei Laser, pe echipamente special concepute pentru arta grafica digitala. Asta inseamna ca veti beneficia de culori puternice si contraste potrivite.


foto digital cluj

Materiale diferite

Va oferim urmatoarele materiale pentru fotografii digitale:

 • 250g Colotech
 • 250g Colotech Gloss
 • 280g Colotech
 • 250g Foto Special Mat

Printeaza de pe orice suport:

Printeaza de pe Stick, Card SD/SDHC/MiniSD, direct din Camera digitala, Telefon Mobil, HDD Extern, iar daca toate acestea nu sunt destul, poti printa direct de pe Internet!


foto digital cluj

Preturi?

 • 250g Colotech : 0.45 RON
 • 250g Colotech Gloss : 0.45 RON
 • 280g Colotech : 0.45 RON
 • 250g Foto Special Mat : 0.65 RON

Preturile nu includ taierea si contin TVA, pentru dimensiunea de 9x13cm.


Unde va gasesc?

Alfasoft Cluj se afla pe str. Piata Cipariu nr.15, Cluj-Napoca. Ne gasiti la TEL - 0264-414641 si e-Mail - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .Tags:Foto Cluj, Digital, Fotografii digitale, Poze Cluj, Developare, Laborator Foto, Printare, Print, Listare, Imprimare, Multiplicare, Duplicare, Cluj Napoca, Instant, Pe loc, 9 x 13, 10 x 15, 13 x 18, Studio, A5, A4, A3, A2, A1, A0, Rama, unde, pot,

Cautari: Developare, Laborator Foto, Printare, Print, Listare, Foto Cluj, Digital, Fotografii digitale, Poze Cluj, Imprimare, Multiplicare, Duplicare, A5, A4, A3, A2, A1, A0,Cluj Napoca, 9 x 13, 10 x 15, 13 x 18, Studio, Instant, Pe loc, Rama, unde, pot,

5.0 1

Banner Cluj - Outdoor

 • PDF

Nimic nu e mai vizibil si mai direct decat un banner outdoor cu firma ta pe el!

La Alfasoft poti printa de acum bannere publicitare outdoor de cea mai inalta calitate. Contraste puternice, culori perfect vizibile si formate asa de mari incat le poti vedea si de la sute de metri distanta.

 

 

Exemple de bannere

 

banner cluj

 

banner 1

 

 

 

Rezista oricarui tip de vreme!

Indiferent ca ploua sau ninge, indiferent ca sunt -50 grade sau +50 de grade afara, aceste bannere vor rezista oricarui fel de vreme.

Ele sunt impermeabile, poti sa arunci cu apa pe ele si nu vor pati nimic.

La fel, in cazul razelor de soare, ele nu se decoloreaza!

 

 

Pana la 1.5 metri latime!

La Alfasoft puteti executa bannere publicitare de pana la 1.5m latime! Vizibilitatea va fi perfecta, chiar si de la distante mari, cat despre lungime, ea poate fi cat de mare doriti dumneavoastra.

 

 

Preturi?

Pentru preturi, consultati pagina de preturi pentru Bannere Outdoor in Cluj

 

 

Unde va gasesc in Cluj?

Alfasoft se alfa in Cluj-Napoca, adresa completa fiind: Piata Cipariu nr.15, Cluj, la tel: 0264-414641 si mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Tags: Banner publicitar, Bannere publicitare, Outdoor, PVC, capse metalice, buzunar, buzunare, gaura, vant, gauri, rezistent, rezista, soare, uv, ploaie, frontlite, backlite, frontlit, backlit, blockout, digital, color, alb negru, strada, stradal, afara, afis

Tags: Banner publicitar, Bannere publicitare, gaura, vant, gauri, rezistent, rezista, soare, uv, Outdoor, PVC, capse metalice, buzunar, buzunare, ploaie, frontlite, color, alb negru, strada, stradal, backlite, frontlit, backlit, blockout, digital, afara, afis

Documente pe fuga?

 • PDF

documente pe fugaTrebuie sa scrii un document rapid si NU ai acces la un calculator?

Vino la Alfasoft! Ai la dispozitie un calculator numai pentru tine, pe care poti sa redactezi si sa faci PRINT!

 

Pe calculatorul de la noi poti redacta urmatoarele tipuri de documente:

Documente Word, Powerpoint, Excel, Publisher, etc.

Design Vectorial SVG

Imagini JPG, TIF, BMP, PNG 

 

Ai acces gratuit la Internet!

Ai la dispozitie Internetul numai pentru tine, prin oricare dintre cele 3 browsere (Internet Explorer, Firefox, Chrome).

Pe langa acestea, beneficiezi de WIFI GRATUIT pe care poti intra cu telefonul sau laptopul.

Page 1 of 4