Printare Lucare de Licenta / Doctorat in Cluj

  • PDF

lucrare diploma licenta2

Listari de Licente / Doctorat in Cluj

Printare de Lucrare de Licenta sau Doctorat, 2 Tipuri de Hartie. Anul este 2015, luna este iunie si deja au inceput predarile de licenta! Coperta groasa, textul de 12, Times New Roman, limitari si restrictii peste restrictii! La Alfasoft nu trebuie sa iti faci probleme, te rezolvam cu toate!

La Alfasoft iti poti printa Lucrarea de Licenta sau Doctorat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vii la noi cu fisierul pe stick, CD, internet, etc. iar noi in maxim 24 de ore iti printam licenta intr-un timp foarte scurt..PENTRU SEZONUL 2015, MAI-IUNIE NU EXECUTAM COPERTARE. PRETURILE DE PE SITE IN SCHIMB LE PUTETI LUA CA REFERINTA PENTRU LEGATORIILE DIN CLUJ.

Lucrare de Licenta si Doctorat

Pentru lucrarea de diploma ai de ales intre 2 tipuri de hartie de printare:

  • Hartie de 80gsm - Economic
  • Hartie de 90gsm - PremiumUnde ne gasesti?

Alfasoft se afla in Cluj-Napoca, str. Piata Cipariu nr.15 (Coltul dintre str. Andrei Muresanu si Bulevardul Nicolae Titulescu), dar ne gasesti si la tel: 0264-414641 sau pe mail la This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itReguli la universitati

Universitatea Babes-Bolyai: Tipul de coperta recomandat in cadrul Universitatii Babes-Bolyai pentru proiectul de diploma este cel clasic cu legare prin lipire. Fontul folosit trebuie sa aiba marimea 12 si tipul sa fie "Times New Roman". Formatul de pagina trebuie sa fie obligatoriu A4. In general se recomanda ca numarul de pagini sa fie minim 50. De asemenea este foarte recomandata folosirea de diacritice. Daca ti-ai redactat deja licenta fara diacritice, poti sa adaugi automat diacritice folosind acest site. Recomandarile si sfaturile date de noi nu putem garanta ca s-au pastrat sau se aplica neaparat la facultatea ta, dar reprezinta cu siguranta un reper.

Universitatea Tehnica: Legarea lucrarilor de licente la Universitatea Tehnica se face obligatoriu prin traditie folosind Coperta Clasica cu Sine.

Universitatea de Medicina si Farmaceutica: Numarul recomandat de pagini pentru proiecte de licenta este intre 60 - 100 pagini. Spatierea dintre randuri este de 1,5. Marginile - Stanga 2,5 cm - Dreapta 2cm - Sus 2cm - Jos 2cm. Alinierea paragrafelor trebuie sa fie justified, iar indentarea de 1,5cm. Fontul trebuie sa fie Times New Roman sau Arial, cu marimea 12. Figurile si tabelele trebuie sa fie numerotate in ordinea aparitiei.

Lucrare de licenta doctorat


Calculeaza Pretul Lucrarii tale

Nr. Pagini Alb-Negru
Nr. Pagini Color

Tip Lucrare      Licenta                Doctorat
Tip Hartie      80g Standard      90g Premium
Tip Coperta      Clasica(Piele)     Spirala     Lucioasa

Titlu scris pe cotor (5 RON)  
Buzunar la spate (3 RON)  

TOTAL:   0.00 RONCum se face Designul la Coperta Printabila?


Fundalul pentru coperta ar fi preferabil sa fie alb, mai ales pentru lucrari de licenta sau doctorat. Dimensiunea desenului este SRA3 (45x32cm)Va uram succes in proiectul dumneavoastra de licenta, disertatie, doctorat, indiferent care ar fi acela si va asteptam la Alfasoft!Alfasoft Cluj Published: Mai 25, 2012 30% Reducere la lucrarea de licenta sau doctorat in perioada Mai-Iulie 2013 5 1 reviews


Keywords: Listari licente Cluj